Verzenden

Voor het verzenden van de fashion items worden verzendkosten gerekend. Deze verzendkosten bedragen voor brievenbuspakje €5 en voor grotere bestelling die niet door de brievenbus kan €6,95

Gratis verzending

Bestel je vanuit Nederland, België of Duitsland dan krijg je gratis verzending bij een minimale besteding van €100! Lucky you!

Opsturen van je order

Al onze pakketten worden verzonden met PostNL als Standaard Pakket met een Track & Trace code.

Track & Trace

Girls in the Urbs maakt gebruik van een Track & Trace verzendmethode via PostNL. Dit betekent dat we je pakket kunt volgen. Je ontvangt na iedere bestelling van ons een mail met verdere uitleg hierover. Wil jij je order van begin tot eind volgen? Voeg Girls in the Urbs dan toe op Whatsapp en stuur ons een berichtje met je voor en achternaam + adres zodat wij de juiste Track & Trace direct via telefoon kunnen opsturen. Ons nummer is 06-87568439.

Mogelijke vertragingen

Het is gebruikelijk dat PostNL binnen 1 uiterlijk 2 werkdagen je pakket aflevert. Tijdens feestdagen kan het zo zijn dat het wat langer duurt. Heb je jouw pakket binnen een week nog steeds niet ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice via info@girlsintheurbs.com of bel naar ons klantenservice lijn 06-87568439.