Welkom bij Girls in the Urbs,

Girls in the Urbs is opgericht door Shewika Sripal en sinds augustus 2015 actief in de kledingbranche.

Girls in the Urbs is letterlijk vertaald "meiden in de stad". Wij laten ons voornamelijk inspireren door de trendy City Girls en de IT-Girls van dit moment. Maar ook door internationale fashion magazines en natuurlijk de bekende fashion bloggers uit Nederland, Milaan, Parijs, Londen en New York. Wie wij vooral goed in de gaten houden zijn de stylisten van de Kardashian's en natuurlijk de Jenner zusjes. Wij noemen onze stijl #KardashianStyle: Trendy, Classy, Sassy, uitdagend maar zeker ook STOER.

Onze collectie is altijd UP-TO-DATE en geïnspireerd op de meest gewilde IT- items van dit moment. Die wij zorgvuldig voor jullie uitzoeken zowel als in het binnen- en het buitenland. Met deze selectie zijn wij elke week druk bezig en doen wij dit met ontzettend veel plezier, passie & liefde.

Wij hebben in september 2016 onze Showroom geopend in hartje Rotterdam, vanuit hier worden alle pakketjes ingepakt en opgestuurd. Lijkt het je leuk om hier eens langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor meer informatie over onze online Fashion Boutique, klik hier.

Liefs,

Team Girls in the Urbs